Qui som?

Bibliotecaris per la independència som un conjunt de professionals de les biblioteques i el món de la documentació en general que creiem en la independència de Catalunya. No seguim l’ideari de cap partit concret. Qualsevol personal interessada en el món de les biblioteques, la informació i la documentació que comparteixi el nostre ideari i vulgui col·laborar amb els objectius de la nostra sectorial pot participar en la mesura i el temps que li sigui possible.

Les sectorials són part de l´ànima de l´Assemblea Nacional Catalana.

Els seus objectius principals són fer arribar el missatge de la necessitat imperiosa d´un estat propi allà on les territorials no poden fer-ho, a través de col.lectius professionals, gremials, d´oci, opinió, pertinença o classe ; de caire tècnic, científic , pedagògic o lúdic i anar estenent la taca d´oli que ha de portar el país al seu alliberament.

Com a grups de pressió en els seus àmbits naturals, denunciant les mancances a que ens trobem sotmesos pel fet de no tenir un estat amb plenes facultats de decisió i gestió i proposant alternatives de bon funcionament dins un nou marc de relacions que tots anem visualitzant: el de la Catalunya sobirana, les sectorials han d´emplenar de contingut el missatge de l´ANC.

Tothom hi té a dir en el procés de transició nacional en el qual som immersos, TOTHOM, des de mil possibles òptiques diferents, distants o fins i tot contraposades però des d´un prisma comú que cal a anar fent tangible, proper i quotidià a la nostra gent: la de Catalunya com un estat més.

Les sectorials estan cridades a interrelacionar-se entre elles i amb les territorials nodrint de contingut actes que aquestes proposin i duguin a terme i permeten parlar i debatre cada vegada a més i més gent: el poble, en definitiva, com a protagonista i forjador del seu propi destí.

Sempre en positiu, mai contra ningú; construint el futur, un futur que ens pertany a tots i cadascun de nosaltres i pel qual, cadascun de nosaltres, ha de contribuir en la mesura de les seves possibilitats, al seu esdeveniment de fet.

Enllaços d’interès:
Reglament intern de les assemblees sectorials creades durant el procés constituent

Anuncis

4 pensaments sobre “Qui som?

    • És una opció personal de cadascun dels membres de la nostra sectorial decidir el grau de publicitat que vol donar a la seva feina a BxI. La majoria optem per un discret segon pla com a la pràctica totalitat de sectorials de l’ANC. En tot cas, creiem que és més encertat mantenir aquest segon pla que utilitzar pseudònims per fer comentaris.

  1. No estaria gens malament que dieu qui sou… Si aquest es el país que volem construir comencem bé amb tant secretisme no?

    • És una opció personal de cadascun dels membres de la nostra sectorial decidir el grau de publicitat que vol donar a la seva feina a BxI. La majoria optem per un discret segon pla com a la pràctica totalitat de sectorials de l’ANC. En tot cas, creiem que és més encertat mantenir aquest segon pla que utilitzar pseudònims per fer comentaris. Podríem també dir que ens diem “Arnau”, o “Jordi”, “Maria” o “Lluïsa”, com per fer els comentaris.

      D’altra banda, potser no sabies que ja hem fet dues sessions de presentació de BxI on tothom ha pogut participar i veure’ns. Al document que es va presentar, a més a més, i que tenim penjat al bloc, apareixen els noms de les persones que actualment desenvolupament les tasques de coordinador, secretaria, tresoreria i vocalies. El que no farem mai és distribuir públicament la llista dels membres de la sectorial, la llei de protecció de dades personals també ens obliga a nosaltres.

Deixeu un comentari (es visualitzarà un cop s'hagi moderat)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s