El país que volem: Biblioteques, Informació i Documentació

Des de la Sectorial de Bibliotecaris de l’ANC estem organitzant un debat per reflexionar sobre les biblioteques i els arxius que volem per la Catalunya del segle XXI. El debat s’emmarca dins del projecte de l’ANC El país que volem (http://www.elpaisquevolem.cat/).

Considerem que el repte de millorar el nostre model bibliotecari ha de ser compartit per tots els companys de professió independentment de la seva posició respecte al procés de transició nacional.

Tenim l’oportunitat de somiar plegats!

Començarem el debat amb les propostes de Lluís Anglada, Mercè Cabo, Pep Matas, Laia Ventura, Isabel Juncosa, Mònica Baró, Carme Renedo, Eugènia Serra i Dídac Martínez que abastaran els àmbits de les biblioteques públiques, escolars, especialitzades, la recerca, els drets d’autor, el sistema bibliotecari, el patrimoni, etc.

Comptarem amb una fila 0 de referència: Daniel Gil —President del Col·legi de Bibliotecaris  i Documentalistes—;  Ernest Abadal —Degà de la Facultat—; Carme Fenoll —Cap del Servei de Biblioteques de la Generalitat—;  Montserrat Espinós  —Directora del Servei de Biblioteques de la UPF—; Jordi Permanyer —Gerent de la Xarxa de Biblioteques— i Pep Torn —Director de Serveis Acadèmics i de Biblioteca de la UOC.

Us convidem a sumar-vos a l’acte i a fer-hi la vostra proposta. Apunteu-vos a l’agenda: Barcelona: 13 de maig, Facultat de Biblioteconomia i Documentació (UB), a les 18 h.

Les propostes per tal de facilitar la seva incorporació al projecte El País que volem han de seguir l’estructura següent:

Títol proposta (curt, clar i concís)

Descripció de la proposta (màxim 1000 paraules)

Objectius específics, eines, instruments, normes, mitjans o recursos necessaris per fer viable la proposta, etc.

Referències. Si la proposta no és de collita pròpia, cal informar d’on s’ha extret, de quin autor és.

Enllaços.  Es poden afegir enllaços web, documents, vídeos o imatges que reforcin o il·lustrin la importància de la proposta.

Si voleu fer una proposta, intenteu enviar-nos-la abans del 13 de maig per tal que el dia del debat les presentacions siguin més àgils.

Ajudeu-nos a què l’acte sigui un èxit i compartiu al vostre facebook l’esdeveniment: https://www.facebook.com/events/1572215436381908/

Pais que volem_13maig_v4

Pais que volem_13maig

Anuncis

Deixeu un comentari (es visualitzarà un cop s'hagi moderat)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s