Presentació del llibre: Súmate. Cuando todos contamos

Com ja vam comentar en el darrer apunt, fa uns dies, des de Biblitoecaris per la Independència estem impulsant la presentació del llibre Súmate. Cuando todos contamos a les biblioteques.

El llibre està escrit pels periodistes Núria Clotet i Jordi Fexas, amb el pròleg d’Albert Sánchez Piñol. Fa un retrat de l’associació Súmate a partir de nou entrevistes a diferents membres que ens proporciona, a més d’un relat en primera persona, molts i variats arguments en favor de la independència i la llibertat del nostre país.

La propera presentació es farà el proper dijous, 19 de març, a la Biblioteca Les Roquetes, de Nou Barris, a Barcelona. L’acte serà a les 19 h i comptarà amb la presència d’un dels autors del llibre, Jordi Fexas i d’un dels protagonistes entrevistats al llibre, José Rodríguez.

Des de la sectorial de Bibliotecaris per la Independència, de l’ANC, ens volem fer ressò de totes les presentacions de llibres i actes que es facin en les biblioteques entorn del procés cap a la independència de Catalunya, per a enriquir el debat i esvair possibles dubtes, prejudicis o pors que pugui generar el procés.

Per això animem als bibliotecaris i les bibliotecàries, i a tots els ciutadans en general, a convertir les biblioteques en un centre de debat que enforteixi el procés i faci augmentar la majoria social en favor de la independència.

Us convidem a participar en aquest acte, així com a organitzar-ne altres de similars.

 

Anuncis

Deixeu un comentari (es visualitzarà un cop s'hagi moderat)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s