El 27S tot comença

La sectorial  de bibliotecaris de l’ANC participa en projectes que ens proposa l’Assemblea aportant la seva expertesa. Per exemple, revisant i aportant millores als informes  3 i 5 del Llibre Blanc de la transició nacional ­—«les relacions de cooperació entre Catalunya i l’Estat espanyol» i  «les tecnologies de la informació i de la comunicació». També aportem idees i propostes específiques al projecte «el País que volem» o en la proposta d’un nou sistema bibliotecari per al nostre país.

Nosaltres, els que ja formem part de la sectorial, estem convençuts  que Catalunya no pot tirar endavant sense ser un estat propi, però tenim clar que el nou estat ha de ser millor en molts aspectes i sabem que hem de treballar per aconseguir-ho fent propostes, informes, debats… i sobretot fent aquestes activitats amb la participació de molts col·legues de la professió.

Si vols ajudar a construir un país millor, si vols participar amb nosaltres en la revisió dels informes que més ens afecten del Llibre blanc, si vols ajudar-nos a proposar millores del nostre sistema bibliotecari, del sistema d’administració pública: apunta’t a l’ANC i a la nostra sectorial i fes-ho abans del 14 de març per poder assistir a la propera assemblea dels bibliotecaris de l’ANC el dissabte 14 de març a la tarda.

Si et fas membre —12€ el trimestre—  o simpatitzant —zero euros— avisa’ns i t’enviarem l’ordre del dia de l’assemblea, el lloc i l’hora. I si ja ets membre de l’ANC però no de la sectorial, pots demanar formar-ne part, i avisar-nos també.

Ja som 160, però volem ser-ne més, necessitem la teva participació!

Anuncis

Deixeu un comentari (es visualitzarà un cop s'hagi moderat)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s