El debat després del 9N

Aquesta mateixa setmana els membres de la sectorial estem cridats a donar la nostra opinió al respecte dels punts que caldria incloure en el programa electoral d’unes eleccions avançades, i plebiscitàries. El Secretariat Nacional també ens reclama l’opinió sobre què hem après de la campanya Ara és l’Hora i quin paper hem de jugar d’ara en davant.

Aquesta sectorial convoca una reunió el dimecres 19 de novembre de 14:30 h a 16 h, al restaurant de l’hotel Mimic de Barcelona, carrer Arc del Teatre, 58 (Metro: L3 Paral·lel).

Qui no pugui assistir també pot fer-nos arribar la seva opinió per correu electrònic a l’adreça: bibliotecaris@assemblea.cat

Cal que els comentaris siguin referits específicament als punts que ha marcat el Secretariat Nacional en la seva “Síntesi dels punts que caldria incloure en el programa electoral” i el “Guió per al debat”. Si necessiteu aquests documents no dubteu a demanar-los per correu electrònic a l’adreça de la sectorial que us hem indicat unes línies més amunt.

Anuncis

Deixeu un comentari (es visualitzarà un cop s'hagi moderat)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s