Allau de noves inscripcions també a Bibliotecaris per la Independència

cropped-bibliotecaris

  • Augmenten un 20% el nombre de membres de Bibliotecaris per la Independència
  • Els rumors sobre la possible recerca d’eines legals per il·legalitzar l’ANC disparen el suport popular a la nostra organització.

Després que l’exdirector de La Vanguardia, José Antich, comentés a la tertúlia del programa radiofònic “El món” de RAC1 que “hi ha membres del PP que han demanat al ministeri de Justícia que s’investigui a l’Assemblea Nacional Catalana perquè sigui il·legalitzada”, el nombre de noves inscripcions a l’ANC s’ha disparat com a mostra de suport a la tasca d’aquesta organització cívica. És així que en pocs dies, més de 1.000 persones es van donar d’alta com a nous membres. D’aquesta manera, l’ANC té actualment més de 25.000 membres de ple dret.

La sectorial de bibliotecaris de l’ANC, no ha estat al marge d’aquest creixement i en poc dies Bibliotecaris per la Independència ha vist incrementat el seu cens en un 20% cosa que fa que actualment BxI tingui ja més de 100 membres.

Si bé hom podria pensar que es tracta d’un simple rumor no confirmat, el fet que diaris tan diferents com l’ABC o el País hagin dedicat sengles editorials i articles en contra de l’ANC pot ser la mostra que finalment, més enllà de Catalunya, s’han adonat que el procés iniciat a Catalunya no és una aventura solitària dels polítics catalans, sinó la projecció d’un moviment popular de gran abast. No cal dir la importància que l’ANC ha tingut i té en cohesionar aquest moviment i queda clar que qualsevol intent de neutralitzar el procés català cap a la independència podria acabar passant per mirar de frenar per tots els mitjans l’ANC.

Des de Bibliotecaris per la Independència volem agrair a tots els bibliotecaris-documentalistes i arxivers que aquests darrers dies han volgut participar a la nostra sectorial amb la resta de companys i companyes que ja en formen part. Continuarem treballant per a la independència de Catalunya amb la resta de gent de l’ANC amb els únics recursos que sabem utilitzar, els arguments de la democràcia.

Les persones que vulgueu donar suport al projecte de l’ANC des de l’òptica dels bibliotecaris-documentalistes, ho podeu fer aquí.

 

 

Anuncis

Deixeu un comentari (es visualitzarà un cop s'hagi moderat)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s