L’indescriptible existència de fenòmens “fringe” en l’organització de l’Estat espanyol

Fringe és el nom d’una sèrie televisiva que ens podria recordar a X-Files. Fringe és el nom que rep una unitat especial del FBI que investiga allò que podríem dir casos estranys o paranormals. El centre de l’argument d’aquesta sèrie és l’existència d’un món paral·lel al nostre. Un món semblant, amb les mateixes persones però amb petites diferències. En un moment de la sèrie tots dos mons es troben i és aleshores quan s’obre la incògnita de si podran sobreviure tots dos.

L’organització de l’Estat espanyol és de fet un fenomen fringe.  Per una banda tenim un món autonòmic amb una sèrie de competències plenes que exerceix la Generalitat. Paral·lelament, però, existeix un altre món on l’Administració General de l’Estat acaba legislant el mateix i crea una realitat alternativa. Quan tots dos mons topen es fan evidents les interferències i, fins i tot, l’anul·lació d’un dels mons, en el nostre cas, l’autonòmic.

Com us hem promès, en aquest bloc us anirem presentant casos reals de fenòmens fringe que afecten de ple la gestió bibliotecària del nostre país.

Anuncis

Deixeu un comentari (es visualitzarà un cop s'hagi moderat)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s