Els col·legis professionals, a favor de l’autodeterminació de Catalunya

Subscriuen un manifest de suport a la resolució del parlament una quarantena de col·legis, com el de metges, enginyers i economistes

Una quarantena de col·legis de professionals de Catalunya, entre els quals el Col·legi d’Economistes, el d’Arquitectes, el d’Enginyers Industrials, el de Metges i el de Farmacèutics, han signat un manifest (pdf) de suport a l’autodeterminació de Catalunya. Subscriuen la resolució aprovada el 27 de setembre al Parlament de Catalunya, i constaten ‘la necessitat que el poble català pugui decidir lliurement i democràticament el seu futur col·lectiu, com a única via per garantir el progrés social, el desenvolupament econòmic, l’enfortiment democràtic i el foment de la cultura i la llengua pròpies’.

Els col·legis signants diuen: ‘Com a representants de professionals del nostre país, volem oferir la nostra voluntat i disponibilitat per contribuir des de les nostres institucions, a consolidar i a impulsar el posicionament del Parlament amb totes aquelles aportacions per permetin a Catalunya bastir-se d’instruments propis per fer possible un autèntic progrés social, econòmic i cultural’.

La resolució que es va aprovar al parlament recollia la necessitat de ‘consultar la ciutadania sobre la possibilitat que Catalunya esdevingui un nou estat d’Europa’.

(Vilaweb: http://www.vilaweb.cat/noticia/4050165/20121025/collegis-professionals-favor-lautodeterminacio-catalunya.html)

Anuncis

Deixeu un comentari (es visualitzarà un cop s'hagi moderat)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s